onsdag 11. februar 2009

Denimtips


Mange har stilt oss spørsmålet: Hvilken jeans bør jeg velge, og hvorfor?

Svaret har omtrent like mange falsetter som blåmerkene fra en fettsuging. Vi skal likevel forsøke å gi en fornuftig tilbakemelding, et slags mediantips for den som ønsker å fremstå som stilsikker.Her følger tre tommelfingerregler, samt ett konkret tips.

1. Jeansen må være smal, men ikke ålesmal. Ålesmale jeans har en tendens til å avsløre underhudsfett som ellers lett lar seg skjule. Er dette fettet fraværende (gratulerer) vil imidlertid de ålesmale jeansene avsløre deg umiddelbart ved dets eventuelle fremtreden. Oppdagelsen vil lede deg inn i en depresjon - det har du hverken tid eller krefter til.

2. Jeansen må være passe mørk, passe rufsete, passe fresh og skikkelig stiv. En ting er at stive jeans hjelper deg å stå oppreist når energinivået er på bunnotering, en annen ting er at stive jeans er skikkelig kult. 

3. Jeansen må være synlig dritdyr, men på en diskret og såkalt smakfull måte. Trash couturen fra D&G er derfor utelukket. Det samme gjelder det canadisk/franske merket med alle de vulgære logoene.

Vår konklusjon er at deilige deilige Kicking Mule Workshop Rocker Skinny in Rinse må være noe nær den perfekte jeansen. Om du klarer få kloa i et par koster det bare snaue 300 dollars å få ta den med hjem. Kupp, sier vi, kupp!

Buksen ser ikke spesielt fresh ut på bildet. Grunnen er den lubne modellen inni. Vi har vært i kontakt med KMW og de bedyrer at vesentlig tynnere modeller er booket for neste kolleksjons fotoopptak. Vi håper de følger opp.

3 kommentarer:

 1. ok, vel og bra, men når man er student uten cash i kassen og har gått betraktelig ned i vekt, så mye at buksene blir så store at det ser ut som at man har gjort på seg mer enn en gang; hva gjør man da? flott å være tynn, men ugreit å ikke være trendy. tipz?

  SvarSlett
 2. Det finnes så mange feite folk rundt om at det absolutt må være mulig å få solgt feitbuksa til noen som opplever den som trendy.

  Selv kan du da investere i noe trangt som gjør beinstrukturen din den rette looken.

  SvarSlett
 3. Det er et interessant problem du tar opp, Anonym - hvis det er ditt virkelige navn.

  Bruce sin løsning er god, men det aller beste er selvsagt å rett og slett droppe bukse og heller kjøpe deg et spann maling. Så maler du rett og slett bukse rett på beina i stedet - tynnere enn det er det vanskelig å bli!

  PS: ikke dropp underbuksa også - det kan lett bli ufint, særlig nå som det er så kaldt...

  SvarSlett