lørdag 28. februar 2009

Light my fireRøyking. Kanskje den mest helseskadelige uvanen av dem alle (med mindre vi klassifiserer H som en uvane). Men er røyking kult? Er det sexy? Er det...tynt? Vi får stadig spørsmål om dette, og vi forstår godt hvorfor. Enhver kar med ambisjoner om å tynne seg oppover vår trendskala er nødt til å ha en formening om siggen. Det er rett og slett jævlig relevant å vite om dette er rett eller feil.

Vi skulle gjerne ha gjort det riktige her og sagt nei. Skulle gjerne med hånden på hjertet rådet alle til å holde seg unna dette svineriet. Sigg koster jævlig mye spenn og dreper en haug med mennesker. Men vi kan ikke løpe fra det faktum at trendy karer trenger tobakk for å holde seg tynne. De trenger nikotin for å holde seg motivert, de trenger tjære for å holde seg fokusert.

Og damer digger sigg. De digger det. Det eneste damer digger mer enn sigg er karer som digger sigg. De elsker karer som digger sigg. De elsker innsunkne kinn og utstikkende ribbein. Elsker grumsete røst og ren urin. James Dean og Pete Doherty. Forhastet ereksjon og forsinket sædavgang. Skyhøy selvtillit og bunnlav egenhelse. Karer som pisser på fare og driter på døden.

Og du spør om røyking er tynt? Shame on you...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar