søndag 1. februar 2009

Nok en idrettshasjisist


En kar som kalles OL-Kongen cr blitt avbildet med en hasjpipe i hånden. Spørsmålet er da hvorvidt han faktisk også røyket. Ser man på mannens kropp skjønner man raskt at svaret er "nei". Hasj gir økt sult og slikt er både unødvendig og teit.

Nei, den avbildede roperten er så tynn og senete at sjalusien formelig bobler over i våre magre sjeler. Legg spesielt merke til blikket - han er så sulten av han formelig spruter av raseri, frustrasjon og en euforisk følelse av måloppnåelse. 

8 kommentarer:

 1. Skjønner ikke problemet jeg.. Fyren har prestert noe sinnsykt og bør få ta seg en fest.

  SvarSlett
 2. Festløve står det i artikkelen - det har han sikkert hatt tid til med 6 timer daglig trening i tillegg til restitusjon, spising og søvn - up my ass. Phelps er sjef - la han ta seg en røyk...

  SvarSlett
 3. Tynn & Trendy, du tar en rekke snarveier i resonnementet ditt og det er helt bak mål. Du kan ikke slutte fra et bilde av mannens kropp til å si at mannen ikke røyker hasj.

  Tenk litt neste gang.

  SvarSlett
 4. Dog. Innlegget 1. februar 2009 15:44 var før jeg tittet på resten av postene dine og så hvor lista ligger. Tilfellet er håpløst, kommentering nytteløst.

  SvarSlett
 5. er det en jævel som fortjener en god runde med pipa så er det vel phelps

  SvarSlett
 6. grunnen til at det ikke var noe synlig røyk i pipa, var at med Phelps lungekapasitet, var all røyken allerede inne i nevnte phelps, og ikke noe sløses bort i eksos i røret.

  SvarSlett
 7. Ingen hadde sagt noe om han hadde drukket en øl, champagne eller sprit, noe som er mye mer skadelig for ham selv og forsåvidt samfunnet rundt ham. Så hva er problemet. Om alle hadde tatt seg bryet å lunka litt på pipa en gang i mellom hadde denne verden sett litt bedre ut, vært fredeligere og færre av oss hadde vært så grådige.

  Dette er propaganda i kjent stil fra de siste 70 år. Skål, ignoranter!

  SvarSlett