tirsdag 3. februar 2009

Sint muskelbunt


Batman-skuespilleren Christian Bale gikk ape-shit på en filmfotograf under innspillingen av sin nye film. Dette er ikke første gangen muskelmannen mister hodet, og årsaken er innlysende. Muskler, pumping og anabole steroider øker testosteronnivået i kroppen og gjør at man lettere havner i en aggressiv rasshøl-modus i stressede situasjoner.

Vi oppfordrer Bale til å slutte å ødelegge kroppen sin på denne måten, og heller gå på en 4 ukers knallhard caramba-kur kun bestående av sesamfrø, tyggis, Marlboro Lights og vann. Da skal han se at alt blir meget bedre, og raserianfallene holdes på et behagelig minimum.

9 kommentarer:

 1. Har du bevis for at Bale bruker anabole steroider?

  SvarSlett
 2. Fant en side som jeg tenkte kunne være noe for dere. Jeg har brukt den en gang tidligere, og bildet jeg fikk inspirerte meg til å bli skikkelig tynn, og derav sykt trendy.

  http://www.seeyourselfslimmer.co.uk/

  SvarSlett
 3. Strålende tips - dette lukter egen sak lang vei.

  SvarSlett
 4. Tynn & trendy ja.. nisser...

  SvarSlett
 5. Hvis vår egen Jan Thomas kan bruke "american way of beauty products", Sylvester Stallone gjør det, Arnold S. + 95% eller mer av andre kroppsfikserte skuespillere gjør det... bla bla bla, ikke vær naiv og tro at dem ikke gjør sånt - sjansen er åpentbart større enn mindre.
  DET ER KLART HAN BRUKER EKSTRA TESTO M.M. FOR OPPRETTHOLDE det ene og det andre, SÅKLART. Ikke engang forsøk å tenke tanken på noen annet (typisk norskt)

  SvarSlett
 6. first of all: viljestyrken som kreves for å motstå å si bat-shit crazy om batman og i stedet si ape-shit er bemerkelsesverdig.

  second: har dere sett Bale i The Machinist? TYNN! (trendy?)

  SvarSlett
 7. Godt poeng, Mats. Vi tar selvkritikk for vår filmvitenskapelige historieløshet. Vi er sultne og orker ikke lese imdb så ofte lenger.

  SvarSlett
 8. http://cdn-www.cracked.com/articleimages/wong/balejuice1.jpg

  http://www.sesblog.hu/archives/20050426_machinist.jpg

  SvarSlett
 9. Herregud, du er så dum at jeg får helt kramper! Fyren veier 82kg!!! Ingen som bruker anabole steroider veier 82kg! Da har man verdens dårligste genetikk. Veier man 100kg+ så begynner vi å snakke, men når fyren ser ut som Justin Timberlake så må du faen ikke slenge bemerkninger om doping.
  Jeg sier som Bale himself. What the fuck are you doing???

  SvarSlett