onsdag 11. november 2009

Status høst 09

Som dere vet, kjære trofaste lesere , har t&t kastet inn håndkledet. Det vil si, vi har gått videre til nye beiter. I retrospekt ser vi med stolthet tilbake på tiden da vi spredte det glade budskap om sann dyrkelse av den gode stil og korrekt livsføring. Tiden da tynnogtrendy var vår primærbeskjeftigelse var til alt overmål den beste tiden i våre liv.

Flere har mailet oss og spurt; hva er nå dette for slags liv? Hvem er vi egentlig? Stemmer det at Tynn, t&t's mer trendy halvdel, har klina med både Ida Wulff, Marie Amanda og han Toro-duden? Hordan tjener vi til livets opphold? Hva driver vi med nå, som vi hverken har bloggen eller våre sommerlige turer til hukodden?

La oss oppklare så godt vi kan.

- Vi er t&t, rulers of all. Det er alt vi kan si.
- Tja, Tynn, t&t's mer trendy halvdel, er usikker selv. Han er imidlertid klar på at han med god margin er kjekk nok til at ryktet kan stemme. Han husker dog ikke. Hvitt brennevin på tom mage har den effekten på hukommelsen.
- Vi jobber fulltid på Brun og Blid, et sted på Østlandet. Vi er blitt brune, men sliter med å holde smilet ettersom vi stadig er jævlig sultne. Også savner vi Huk.

I februar akter vi å igjen sjekke eposten. Eventuelle spørsmål besvares da trolig i en ny status, kalt Status vinter 10.


Bildet viser Tynn, t&t's mer trendy halvdel, pre Brun & Blid-tiden.

4 kommentarer:

 1. Er nå han så tynn da? Har sett tynnere.

  SvarSlett
 2. Å dere er sååå kule ass!!!
  Men jeg vurderer å prøve den Barbie-sprøyten (melanotan-hormonet). Den har sikkert dere prøvd. Hva synes dere?? Er den farlig??

  DIGGER dere, weee ;)

  SvarSlett
 3. Oi, er dere tilbake? Stå på, vi har savnet dere!

  SvarSlett
 4. Endelig skjerpings! Det er hverken tynt eller trendy å kaste inn håndkle. Stå på!

  SvarSlett