onsdag 24. februar 2010

Lunsj Dagenson om Trening

Lunsj Dagenson, til daglig matblogger på dagenslunsj, er blant t&t´s rake motsetninger. Han spiser alt han kommer over, hører på folkelig musikk og drikker øl på fest. Likevel er han blant våre nærmeste venner. Vi skjønner ikke helt hvorfor, ei heller gjør han. Uansett føltes det riktig for oss å la Lunsj skrive t&t´s første gjesteinnlegg. Velbekomme.

Som mange utynne og utrendy folk vet er det faktisk mulig, i hvert fall for noen, å gjøre noe for å forbedre livskvaliteten. En av de tingene er trening. Trening kan gjøre deg tynn.

MEN:
Siden t&t ikke husker sist gang de var involvert i fysisk aktivitet med mål om noe annet enn å bære hjem nye (men semishabby) drainpipes, løfte et glass med Jack & cola light eller transportere seg til utesteder ikke engang kjent for journalistene i Dagbladet Fredag, har de spurt meg om å reflektere litt rundt dette.
Mitt navn er Lunsj, og mine ben er tynne – men ikke SÅ tynne som t&t. (Har en jobb å gjøre her.)

Nå, til saken:
Hva t&t har skjønt er: Trening kan gi muskler. Muskler kan gi tykke ben. Ergo: Trening er ikke rett.
Derimot: Hvis du hører til den fetlagte, over 26 inches-typen er det mulig å tynne ned deg signifikant. Selvsagt er en strikt diett (sigg og vodkatoniclight) den optimale fortynnende retningen å ta, men dette krever tid og selvkontroll.

Elektrodestimulans er også en mulighet – du har jo selv sett det på TV-shop. Men: For de med aller størst behov for fortynning er selvsagt en kombinasjon av elektrosjokk og vodkasigg-dietten optimal. Hard shit to pull, men noe for de sterkeste individene å vurdere.

For alle andre har vi et forslag – og er her det bare for alle tynne gründere der ute å spisse ørene. (Disclaimer: Tipset er gratis, men vennligst referer til t&t i all fremtidig markedsføring.)

Per i dag finnes det et konsept som heter ”Indoor Walking” på de aller fleste treningssenter. Pinlige greier, men bedre enn klassisk aerobics. En klassisk fallgruve for den som ”skal begynne å trene”, men en time mest befolket av lett overvektige kvinner av ”jeg er ikke tykk, it’s glandular-typen”. Kanskje noe for de lett obese menn der ute, men ikke en logisk øvelse etter å ha gjennomgått en rask kost/nytte-analyse. Det er helt enkelt for pinlig, for kjedelig og for lite macho, alle viktige poenger for den ViMenn-lesende mannemassen utenfor de hardcoreurbane tynne og trendys krets.

For å lokke flere menn og gutter til skinny stardom vil den naturlige utviklingen av dette treningskonseptet bli ”Indoor Stalking”.


Konseptet i korthet:
Pene damer i tights på første rad. Indoor Stalkers på radene bak. Ergo: Tynnere menn.

Hører jeg støtte fra Innovasjon Norge, en klapp på skuldra av Shazad Rana og gjentatte opptredener på God Morgen Norge?

Lunsj

Hva syns du om Lunsj? Bør han få fast gjesteplass eller bør han kastes på dør som pizzaost? Si din mening i kommentatfeltet.

7 kommentarer:

 1. OMG! Er han tynn denne Lunsj?

  SvarSlett
 2. jeg tar gjerne en time med indoor stalking hvis damene ser sånn ut!

  SvarSlett
 3. tja, han er relativt tynn. vi beklager forøvrig hans noe haltende språk. lunsj er svorsk, men like fullt en fin fyr.

  SvarSlett
 4. Synes han bør få bli. Men vi trenger beviser på tynnhet. Finner ikke mye svorsk her altså.

  SvarSlett
 5. Ufattelig kvalmende å tenke på mengden mat denne Lunsj stapper i seg.... Men la gå - stoler blindt på deres judgement, t&t!

  SvarSlett
 6. fy fan dere er useriøse!

  SvarSlett