mandag 22. februar 2010

Tilbake etter sidespranget

Det er snart et halvt år siden t&t forlot vårt flaggskip og satset på mikrokjøret. Et kjør som på mange måter har vært både befriende og tidsriktig, men likefullt et kjør med bismak.

Mikroblogg? Rigide budskapsrammer på 140 tegn? Er det egentlig mulig å ytre noe substansielt på så liten plass uten å bli tvunget til tabloid forenkling, eventuelt bli offer for grov feiltolkning både hist og pist? Nei.

Vi er tilbake. Bloggen er tilbake.

Twitter-trenden er å regne som digitalsfærens utgave av Big is Beautiful. Iblant går den politisk sensitive delen av motebransjen ut og skriker etter lubne modeller, og i et snaut års tid preger disse pussige figurene både plakater og forsider. Siden dør det hen. Så også med mikrobloggen; den er blaff, flittigst brukt av de samme politikere og mediefolk som hvert femte år sitter foran sine laptopper og skriker Fett er fett, rett og slett (27 tegn, men who the fuck cares anymore). De som foretrekker lubne venner og som ikke har stamina til å begrunne sine meninger. Fordi de er late og ønsker å fremstå som penere enn de egentlig er. Det er falskt og forkastelig - og nå er det over.

I tiden fremover lover vi å gjenreise kjerringa. Vi skal gjøre vårt beste for å gjenerobre den epokedefinerende statusen vi hadde noen uker vinteren 2009.

Kjære nye og gamle lesere. Velkommen til Tynn & Trendy 2010 (aka T&T3.0).

8 kommentarer:

 1. Wtf? Var ikke twitter bra nok liksom?

  SvarSlett
 2. kult. står dere bi i tykt og tynt

  SvarSlett
 3. Deilig blogg. Det er Josh Beech også.

  SvarSlett
 4. You guys are back- Keep it real, keep it thin!

  SvarSlett
 5. Kjære anonym; vi ser helst at du kun står oss bi i tynt.
  Love, t&t

  SvarSlett
 6. Deilig å ha dere tilbake t&t. Dere er en inspirasjon for oss som ønsker å opppnå den perfekte tynnhet.

  Feirer med en rosin i kveld!

  SvarSlett
 7. (Nutra)sweet! Digg dere er tilbake. Da mangler bare den der lunsjbloggen så er favorittsidene mine back in business!

  SvarSlett