onsdag 3. mars 2010

Ettgirs tåtråkk


Å tråkke ens medmennesker på tærne er noe t&t holder oss for gode til. Likevel har det nå hendt at mennesker utenfor vår umiddelbare sfære har latt seg fortvile over en av våre ytringer. At Monocle er en søpleblekke trodde vi var en allmenn oppfatning. Så feil kan man ta. Via via hører vi at et utvalg av Oslos fremste grafiske designere har hisset seg opp over våre meninger. De har attpåtil tatt begrepet haters i sin munn. Myntet på t&t. Uhørt!

T&t er ikke haters. Vi er passifistiske livsnytere med en visjon om at verden skal bli mer som oss. Vi, som dere, elsker både typografi og langtur på single-gear-sykkel. At vi falt for fristelsen å faktisk lese de Monocle-utgavene som kom vår vei kan vi da ikke klandres for.

Til info har vår innflytelse nådd landets bladhyller. Nevnte magasins siste utgave (hovedoppslag: hvilke brannmenn er best i verden) selges nå på Narvesen til halv pris. Dette gir en glimrende mulighet for de uopplyste av våre lesere til å sette seg inn debattens kjerne - uten å føle seg flådd.

2 kommentarer:

  1. "et utvalg av Oslos fremste grafiske designere"? Kan dere ikke bare skrive navnene? Er det blitt uhips å oute folk??

    SvarSlett
  2. Ha er d på bildt?

    SvarSlett