torsdag 25. mars 2010

Sjokkholdninger i homsemiljøet


T&t har en rekke homofile venner og bekjente. Basert på våre sosiale stikkprøver var det tydelig at man umulig kunne være homofil og ikke dele våre holdninger om tynnhet og den rette sti.

I går skrev Camelot, en bruker på nettstedet Gaysir, at han hadde sett lyset. Camelot hadde snublet over tynnogtrendy og endelig funnet noen som "tar bladet fra munnen og forteller sannheten". Bra, Camelot, bra!

Det er ikke Camelot som står for holdningene vi lar oss sjokkere av. Derimot vemmes vi av det som har skjedd på Gaysirs forum i timene etter innlegget. I skrivende stund har Camelots innlegg 160 kommentarer, og overaskende mange av disse fordømmer våre meninger og preferanser. De utgjør ikke mer enn toppen 25 present, men det er da altfor mange! Kan det virkelig være at 25 prosent av alle homser faktisk foretrekker gutter og menn uten klart synlige ribbein? Vi antar at dette er fettpropaganda satt i system, og eter hatten vår om ikke innleggene er skrevet av én person med et arseanal av brukerkonti. En sabotøs.

Vi utfordrer herved Norges homser til å ta et ordentlig oppgjør med utysket. Går det virkelig an å være homo uten å elske radmagerhet? Er man ikke da bare kjønnsforvirret eller rusa? Og kan Gaysir virkelig godta at folk med defekt preferanseradar er aktive brukere på forumet deres? Nei, her må det tas affære. Vi utfordrer dere. Dongen er kastet.

5 kommentarer:

  1. Dette er alvorlig! Håper Blikk og Gaysir og de andre tar dette ved roten!

    SvarSlett
  2. Denne bloggen er en vits.

    SvarSlett