tirsdag 2. mars 2010

Tilbud og etterspørsel


Store deler av livet handler om å definere sin egen markedsverdi. Dette gjør seg spesielt gjeldende på kjønnsfronten. Der et attraktivt eksemplar kan behandle verden som det rene koldtbord må andre kjempe med nebb og klør for i det hele tatt få råd til en happy meal.

En fallgrube i dette spillet er når man feilberegner sin egen verdi. Dette kan gi pinlige resultater, med worst-case-utfall at man ender opp med en partner under ens nivå.

Et skrekkeksempel er skinny-model Luke Worrell. Her snakker vi tynn&trendy-dude av overjordisk kaliber. Han burde følgelig la seg omflokke av herlige små tenåringsgudinner på daglig basis, men i stede har han tatt til takke med den uskjønne dattera til en langhåret alkoholiker. Dette er dumt av flere årsaker, men er spesielt ugunstig for alle oss andre. Dusten Luke representerer oss alle, og når han viser verden av man kan ta til takke med b-sortering går dette ut over vår markedsverdi også. Det er som om en storsamler skulle begynne å selge Bell&Ross-klokker til kvart pris på Finn. Krise!

Nei, Luke, dump dråget og la deg heller barnerøve av for eksempel Kate Moss. Det ville vært best for oss alle.

4 kommentarer:

 1. er ikke kelly osborn kul da?

  SvarSlett
 2. Skjerpings, t&t, her sover dere i timen. Kelly Osborne har i det siste utviklet et kraftig "thyroid problem" og er nå tynn og tander som aldri før.

  SvarSlett
 3. Tynn&Trendy kommenterer av prinsipp aldri vekten til medlemmer av det svake kjønn. Kellys lave markedsverdi er heller ikke hovedsakelig grunnet hennes uheldige kroppsvekt.

  SvarSlett
 4. Haha, husker jeg røykte en joint med de to under Milan Men's Fashion Week i fjor etter Frankie Morello festen. La oss si at de har et relativt.. ehm.. alternativt forhold de to.

  Denne bloggen er så herlig ærlig. <3

  SvarSlett