fredag 30. april 2010

jada masa- Hva faen er galt med dere? "Uuuh, vi er så tynne og trendy" "uuuuh, vi blei omtalt som Norges beste blogg" "uuuhhh, vi holder så voldsomt høy litterær kvalitet" "uuuhh, lubbisser er samfunnets avskum". Tøffe i trynet er dere, men hvor i huleste blir det av leveransen? Tre innlegg er alt dere har levert den siste måneden. 3! middelådige er de også! Skjerpings!

Sint sitat, det der. Autentisk er det også. Det er dratt ut av en epost vi mottok for et par uker siden. Vi sjekker sjelden mail, så leste den i dag ved "frokostbordet".

Kjære sixx79@homail.com (vi formoder at dette er eposten du bruker til anonym drittslenging og pornoregistrering). Vi jobber daglig med holde vekten nede. Det koster. I tillegg bruker vi mye tid på trendy aktiviteter. Det tar tid. Å blogge er ikke vårt primære syssel. Det er ikke engang vårt sekundære. At du, som leser, har gjort deg avhengig av våre innlegg er smigrende, men ikke avgjørende når vi tildeler timer.

Den siste tiden har t&t jobbet endel med events og pr og sånn, og det har gått ut over bloggingen. Vi mener likevel at det er noe våre lesere må tåle, når dere først har oppdaget bloggosfærens ekvivalent til rockebandet Tool.

Når dette er sagt vil vi gjerne få gratulere Dagbladet med nok en artikkel det lukter sen majoritet av; Hvem er han hippe fyren på bildet? Svaret er enkelt; mannen het Ragnar, og han var farfaren til Tynn. I 1940 var han i Ameriken for å gjøre research til et nytt nattklubbkonsept.


2 kommentarer:

  1. haha, han måtte jo være i familie med en av dere ;)

    SvarSlett