tirsdag 13. april 2010

Tynne oppkjøpsrykter


Den siste tiden har det svirret en del konsolideringsrykter rundt T&T og andre norske livsstilsblogger. Helt konkret har vi mottatt mailer fra bekymrede lesere med spørsmål om T&T er på vei til å bli kjøpt opp av andre aktører, på lik linje med for eksempel oslonights.

Her er vi krystallklare: T&T blir aldri kjøpt opp.

At noen i det hele tatt tør å spørre om vi vil la oss redusere til en stusselig liten del av et større halvdårlig nettkonsept for en slump penger er sårende. Oslonights er blogg-Norges største blodkvise, og T&T er... - vel, T&T.

Vi kommer derfor pronto til å igangsette flere strategiske mottrekk for å forhindre en slik utvikling. Dette vil blant annet innebære at vi går i dialog med noen av våre favorittblogger, for å danne en sterkere front mot storkapitalen. Kort og godt: Vi blir ikke kjøpt opp - vi kjøper opp!

Dette blir spennende, dere får følge med.
Men først - pell dere på Video Nova og lei filmen The Thin Man fra 1934. William Powell er strålende som USAs tynneste detektiv. Great stuff!

6 kommentarer:

 1. Bra T&T! Fight the power!

  SvarSlett
 2. The Complete Thin Man Collection (The Thin Man / After the Thin Man / Another Thin Man / Shadow of the Thin Man / The Thin Man Goes Home / Song of the Thin Man / Alias Nick and Nora) (1947)

  http://www.amazon.com/Complete-Collection-After-Another-Shadow/dp/B0009GX1C4

  Kun 39.49 dollars. Løp og kjøp!

  SvarSlett
 3. Hva er greia liksom? Skal dekningsgrad gå foran hiphhetsgrad fremover? I så fall er jeg gone!

  SvarSlett
 4. Minimal dekningsgrad14. april 2010 kl. 09:32

  Slank og Phet: I mitt hode går dekningsgrad og hiphetsgrad hånd i hånd. Graden av hvor stort areal kroppen din evner å dekke er perfekt negativt korrelert med grad av hiphet. Jo mindre areal, jo tynnere, derav høyere hiphetsgrad. Det er jo det som er hele filosofien til t&t. http://tynnogtrendy.blogspot.com/2009/01/tynn-trendys-filosofi.html

  SvarSlett
 5. Tynt barn i magen19. april 2010 kl. 13:51

  Enda tynnere er "The Invisible Man" fra 1933, basert på den legendariske boken med samme navn

  SvarSlett
 6. Bacondobbelbarbecuemedcheese20. april 2010 kl. 10:45

  Og som ble fulgt opp med ENORM suksess gjennom filmen The Hollow Man med Kevin Bacon i hovedrollen. Mmmm... bacon. Tidenes kanskje aller dårligste film.

  SvarSlett