onsdag 7. april 2010

Ukens tynnBeklager, kjære tynne tilhengere, men T&T ligger brakk for tiden. Vi er rammet hardt av en post-påske-depresjon som følge av total diettsprekk 1. påskedag som resulterte i et inntak av marsipansjokolade på nivå med en bulgarsk tungvektsbokser.

For å ytterligere poengtere det legendariske idétørket vi opplever i redaksjonen for tiden, har vi bestemt oss for å etablere et nytt fast innslag her på T&T: Ukens tynn.

Ja, du hørte riktig. Vi starter altså en ukentlig kåring av et eller annet som fortjener vår heder - altså på linje med Se og Hørs kaktus, Her og Nås blomsterbukett eller andre tilsvarende kåringer som lyser yrkesmessig falitterklæring lang vei. Flaut - vi vet det.

Anyhoo - første "ukens tynn" går til Jahn Teigen.

I disse GP-tider der det fokuseres mest på bollekinn-posterboy Didrik Solli-Tangen ønsker vi heller å skifte fokus til mannen som er landets første og eneste GP-helt.

Ikke så mye fordi Teigen er en spesielt bra artist, men vi mener at en 60 år gammel mann som knapt bikker 50 kilo og synger om ting som overdreven trening (Mil etter mil) og påfølgende livsstilssykdommer (Bli bra igjen) fortjener kred.

Gratulerer, Jahn.
Laksérmiddel og spypose kommer i posten.

3 kommentarer:

  1. Teigen; du er det vakreste som fins!

    SvarSlett
  2. hva skjer forresten i homsemiljøet om dagen. Er alt for urolig for å surfe på slike sider for å finne ut av det selv. Jobben har sikkert sånn overvåkningsgreie...

    Noe nytt buzz vi går glipp av mens dere fingrer dere i halsen etter påsken?

    SvarSlett