tirsdag 6. juli 2010

Hva faen, VG


Verdens Gang satser på mote. De har hyra inn en frøken ved navn Stine som både er pen, oppegående og pennverdig. Stine har sin egen moteblogg på VGnett, i tillegg til å drive undersiden minmote.no.

Denne uken meldte Stine om en ny fresh greie fra GammelSlesk personlig, Giorgio Armani. Armani har lansert mannebadedrakten, melder Stine, mens hun trekker på sitt arsenal av populærkulturelle referanser ved å trekke vittige paralleller til den grønne skuldertangaen Sacha Baron Cohen brukte i sin mye omtalte Borat-film.

Vel, Stine, t&t var først. Ikke sånn "uuuh dette snakket vi om på vann&brød allerede forrige mandag", men mer sånn "kjære VG, dette omtalte vi allerede i fjor vinter". Og da var det den marginalt fetere Calvin Klein som stod bak moroa.

Vi har respekt for VGs segmenterings- og målgruppeforståelse (Trendy har atpåtil lang utdannelse på feltet), men skal virkelig Ola Nordmanns primære nyhetsmedium være hele halvannet år bak moteverdenen? Vi bare spør. Ikke for å mobbe og hovere, men fordi vi er dypt bekymret. Dette er som om dere skulle utropt Merkel til valgvinner syv uker etter valget. Hva faen, VG?

3 kommentarer: