mandag 5. juli 2010

Jævla tosk


Noen ganger møter man på mennesker man bare ikke liker. Vi snakker ikke om kriminelle, drittsekker, løgnere eller andre med håndgripelige skavanker. Vi snakker om tosker. Folk du ikke klarer sette fingern på hvorfor du hater, men som du like fullt irriterer deg over til det fulle.

Trendy, t&t´s marginalt minst tynne halvdel, kjenner en tosk. Han har kjent vedkommende i en årrekke, og liker ham nøyaktig like dårlig nå som for en halvt tiår siden. Hvorfor? Aner ikke. - Fyren er bare en jævla tosk. Aner ikke hvorfor, men jeg får mark av å ha ham rundt meg, sa en oppgitt Trendy med utestemme da Tynn, t&t´s marginalt tynneste og følgelig mest trendy halvdel, tok problemet opp med ham på et nachspiel på Kampen forrige helg. - Faen som jeg hater fyren!

Det sies at ens førsteinntrykk av folk aldri kan endres. Det er derfor man oppfordres til å dusje før jobbintervjuer, la være å slå frøkner på første daten og unngå å førstegangsbesiktige Pradas siste kolleksjon hvis dagen fra før er dårlig. Så hva er moralen? Var tosken bare uheldig med førsteintrykket? Sa han noe dumt ved første anledning? Trendy husker ikke. Han vil heller ikke huske. Å huske sitt første møte med en krontosk krever at man tenker hardt og lenge på driten, og det er Trendy for sliten til. Han er sulten stakkar, i sommerens iherdige forsøk på å nå Tynns bmi og livmål ("det er blitt mitt livsmål").

Moralen er uansett modent nok: Føkk tosker ass. Måtte de brenne.

Så vidt oss bekjent er ikke fyren på bildet en tosk. Skjorta hans heter dog Diesel Tosk Shirt. Siden vi holder så voldsomt høyt nivå ellers tillater vi oss å bruke et litt søkt og påtatt ordspill-relatert virkemiddel denne ene gangen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar