søndag 4. juli 2010

Traust trend


Et av de tristeste fenomenene de senere år må være gigatættisens spredning i forbrukssamfunnets ubevisste masse. T&T digger folk som kjører sin egen stil, er hardcore, mener alvor etc etc bla bla. Mange av disse la hele årsverket i heldekkende kroppsmaling i perioden 2002-2008. De satsa alt på én hest og det hadde sikkert vært ok for dem å leve med i etterkant hadde det ikke vært for at megatatoveringen nå har blitt den nye trailercapsen. En trailecaps du aldri får tatt av deg.

VG kårer landets feteste tættis, stod det, og med det var poenget illustrert så godt at det ikke lenger en gang er kult å påpeke hvor jævlig ukult tatovering er blitt.

Vi blir slitne bare av å skrive om dette temaet, så avslutter brått og prematurt med tesen om at tatoveringen er blitt 2010s trausteste trend. Gratulerer til Oslo Ink, og alle dere andre, som bidro til å kommersdrepe noe som egentlig var ganske fett.

NB. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at T&T Holding nylig har investert i et firma som satser tungt på laserbasert tættis-removal.

2 kommentarer:

  1. Shit, jeg som la 20 laken i en ryggdrage i våres!!

    SvarSlett
  2. Og jeg som har en schwææær japansk gullfisk over hele brystet. Betyr visstnok lykke eller et eller annet

    SvarSlett