torsdag 26. august 2010

Ungdommens dårskap


Alle som har passert 25 har til alle tider irritert seg over inkompetansen og udugeligheten som preger alle under 20. Vi var ikke blant disse. Vi likte tenåringer, inkludert deres overmot, selvbildeutfordringer og stramme kropper.

Ei mer. Ei mer.

Etter fredagens ode til Linniiiiiie, der vi brukte bilde av en generisk frøken for å få frem et poeng (poenget kom godt frem - vi har syretestet dette på et dusin venner på SU-fakultetet), har vi fått en liten håndfull eposter fra unge jenter som synes vi er teite (hvorfor plutselig mail - vi har kommentarfelt). De synes det var skikkelig driti ut - "Herregud så teit - LOL" - at vi brukte Ulrikke Lund som illustrasjon i en sak som helt opplagt ikke handlet om Ulrikke Lund. Bra observasjon jenter. Bra. I tillegg påpekte en av jentene at vi hadde brukt feil antall i'er i referansen. Vel, søta, den trenden var det Linnea som startet.

Vi er en smal blogg. Vi har snaue 300 dedikerte lesere (kjenner kanskje 40 av dem), de fleste intelligente folk med sans for stil og slanking. Det er tydelig at vårt lille forsøk på å strekke oss mot det jevne lag av blogglesere feilet fullstendig. Og vet dere hva? Da gir vi faen.

Det sies at folk flest er tjukke i huet og at alle under 20 er helt på bærtur. Vi har fornektet dette lenge nok.

Kjære lesere: denne bloggen har herved 25-års aldersgrense. Litt som alle attraktive nattklubber, leiebil-markedet og danskebåten i helgene. De med hang til å velge prinsippløse populister inn på Stortinget kan også godt logge av.

Mvh T&T

5 kommentarer:

 1. Sjefene ved Ahus og Sykehuset i Asker og Bærum har gitt direkte ordrer som har vært direkte årsak til drap på pasienter. 5 tilfeller ble "pinpointet" ved Ahus i 2008, Romerike politikammer har henlagt disse drapene, i Bærum så har styret frikjent ledelsen uten at noe rettsapparat har vært innvolvert.

  SvarSlett
 2. t&t, plis aldri link til VG igjen. Sjekk hva dere får for søppelkommentarer, eksempelvis fra Anonym her.

  SvarSlett
 3. Er Hanekamhaug jøde? Sjekk nesen.
  http://www.google.com/images?client=safari&rls=en&q=jewish+nose&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=QMR3TK6hNsaLOPeKlLcG&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCgQsAQwAA&biw=1280&bih=680

  SvarSlett