fredag 11. februar 2011

Fredag igjen. D2 igjen.

Stygt å sparke på de som ligger kanskje. Men når du er på skikkelig ketose er det litt for lite krefter igjen til å sparke på noen som står, og som mulig kan forsvare seg. Ketose is the new koksgrå.

D2: Charterfeber-Carl? WTFGTL? Denne saken leste vi i Dagbladet Fredag back in the days (2010) når det var et uns av aktualitet rundt guttebassen. De andre folkene i saken er for t&t ukjente, men det kan dreie seg om deres ikketilknytting til trendy populærkultur, alternativt t&t&t&t sitt usedvanlig lave inntak av fettsyrer i det siste.

De siste medieomtalene om Calle er fra den snart helt utdøde gratisavisen Aftenposten Aften, samt fra Andøyposten og Harstad Tidene. Det er vel mer riktig å si at han er nevnt - ikke omtalt. D2 gravde ham opp og satte ham på agendaen igjen. Litt som man før moderne hygieneregler gjorde med gravet laks. Hyggelig av D2.

Det lille vi orket å se på artikkelen før ristrettons positive effekt forsvant så ut til å handle om hvor mye kul oppmerksomhet kjendiser får - og hvor teite og desperate "vanlig folk" er. Vi er enige i at vanlig folk er teite og desperate, og så plutselig brystkassen til D2 heve seg som et tegn på at det faktisk var et ønske om å leve videre.

Kjendis-som-får-slibrete oppmerksomhetstematikken fikk oss til å mimre tilbake til den tiden da noen prøvde å bli kjendis og desperat søkte opp og tilbøy Ida Wullf hard cash for å late som om hun var kjæresten hans. Regner med at D2 tok opp det spørsmålet med Carl hvis sakens fokus var på det å desperat prøve å få kontakt med kjendisverdenen ved å sende elektronisk post til de med høyere rang for å håpe på et svar. Litt som et lokalt, og korrekt signert, nigeriabrev.

Verdt å lese mer om her, hos Ida.

Vel, vel. Vi orket ikke å lese videre i D2, men kastet et rødt øye på den ukentlige parfymeanmeldelsen... Reaksjonen i en så tynn og anemisk redaksjon som t&t var: Må. Ligge. Ned. Det. Blir. For. Lett.

Får se om en liten runde med oppkast gir krefter nok til å reflektere mer i dybden rundt tidenes eneste parfymeanmeldelse pretensiøs nok til å inkludere en helt egen epilog.

Vårt nigeriabrev: Carl, stay cool. And lean. Ring oss.

2 kommentarer: