torsdag 10. februar 2011

Nekrolog: D2 2007 - 2010, del II

Alle nestenprisvinnende blogger med respekt for seg selv følger opp sine innlegg. Det gjør vi også.

Kanskje husker du den snorkalde novemberdagen vi erklærte arkitektur-og-parfymebilaget til DN på fredager, D2, for dødt? Forresten, det er vi rimelig sikre på at du gjør.

En som i hvert fall pakket inn årene og jumped the sinking glossyluksusship er treningsbloggeren Yngvar.

Hardhausen fra Harvard har siden Mai 2010 vært "featured blogger" på dn.no/d2. Her har han skrevet mye kvasipoetisk om svette, stølhet og om aktin- og myosinfilamentene sine . I tillegg har han blogget minst et par bilder av seg selv fra så trendy plasser som New York per måned.

Han er fortsatt et av de store innslagene på forsiden på D2.no. Eneste liiille bommerten er at bloggen ikke er blitt oppdatert siden i November 2010.

Det skjedde det som måtte skje. Han ga visstnok fan. Etter å ha fått i snitt to kommentarer per innlegg (insert clever setning der vi spiller på at heller ikke t&t har stort å skryte av når det gjelder intelligente kommentarer here) så han sitt snitt til å baile ut. Ingen i D2 har tydeligvis merket noe, for bloggen hans ligger fortsatt på forsiden. Siste innlegg er faktisk fra omtrent samme tid som vi erklærte D2 for død.

Etter å ha lekt CSI Oslo Øst i en halvtimme eller så er konklusjonen at han enten bare ga opp, alternativt døde at stølhet. Håper det går bra med barskingen fra vestlandet. Siste innlegg fra den kanten var titulert "Jeg gleder meg allerede til neste år", og er på mange måter et rop om hjelp ut av D2-bloggeklemma.

"Neste år. Neste år. Da er jeg fri. Fri fra D2. Da kommer det 3D." (fritt fra Solzenichen)

Vi håper at vår nekrolog kanskje var en støtte for din beslutning. Vi kaller det nødhjelp, alternativt hjelp til selvnødhjelp.

Snart er det fredag igjen. Da kan vi lese om norske kulturkjendisers forhold til sine tyske stasjonsvogner samt spennende karakteristikker av eau de parfum lengst bak i bladet. Hører du til de som nylig kastet seg på surdeigstrenden er nok dette spennende lesning.

Forresten: Hvis du fortsatt er på retrobølgen: Toppsaken under "Design" på D2 er i skrivende øyeblikk dette julegavetipset. Kalenderen viser at det nå er midt i Februar. I the fastpacemoving trendosphere er dette ikke like gærnt som å hype opp surdeig et par år for sent, det er bare latskap.

Latskap er da ok.

Ironien blir nesten for stor når en av de største sakene på forsiden av deto har tittelen "Langt fra toppen" og er en anmeldelse av spisestedet Bagatelle. "Oi neinei, dette var ikke på nivå med hva vi forventer av noe som utgir seg for å være luksus og i tiden". Right back atchya.

Nå må t&t hvile litt. Sigg og ramlösa. Snart er det freda.

1 kommentar: