fredag 25. februar 2011

Vår favoritt blant flyselskapene


(Bilde av tjukk fyr med skilt er hentet fra www.theblaze.com)

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Southwest Airlines blir bare bedre og bedre. Nå har de endelig begynt å håndheve sin regel mot feite folk, og kastet en tjukk standup-komiker rett av flyet deres.

Tenk om det var noen sånne regler på by:Larm (Chris Holm-festivalen) eller på vintersports-VM. Ville vært sweet. Og arrangementene ville blitt mye mer trendy asap.

Og hva skjedde med å velge Moods til å stå for VM-konserten? Dette satte den liiiiille trendfaktoren som Norge har greid å opparbeide seg internasjonalt helt tilbake til pre-oljefunnstiden. Ouch. Samle alt som er av folkelig idioti og vise det frem for verden som om vi var stolte av det. Snart lager nok D2 en fokus-sak om tjukkasene fra Stryn også...

Har for øvrig blandet ut litt Allevo i ginglasset i det siste. Lagt på oss litt, men ikke noe som ikke lar seg fikses av en ekstra pakke sigg i ettermiddag.7 kommentarer:

 1. Dette er helt iorden. Hadde jeg blitt plasert ved siden av noen som veier 170 kg, hadde jeg blitt mere eller mindre forbanna. Som om det ikke er tragt nok på flyene fra før?

  SvarSlett
 2. alle hater tjukke menn - sånn er det bare.

  SvarSlett
 3. herregud for noen fordommsfulle mennesker det finnes her i verden! Empati og medmenneskelighet er fine egenskaper, dere burde teste dem.

  SvarSlett
 4. Hei Anonym

  Empati og medmenneskelighet gjelder vel for tjukke mennesker også? Av hensyn til andre, bør sterkt overvektige kjøpe to seter på flyet. Hvis 2 på 175 kilo får sete ved siden av hverandre, blir det ikke plass. Enkelt og greit (har jobbet på fly og måtte flytte rundt på 2 karer på 150 som havnet ved siden av hverandre. De gikk ikke i demonstrasjonstog, men lo og hadde selvironi..

  SvarSlett
 5. Hei Anonym
  Glemte hva jeg skulle si, men det var noe lurt som innefattet Moods of Norway

  SvarSlett
 6. http://www.youtube.com/watch?v=e6V-L-ZZt3I

  Kevin smith <3

  SvarSlett
 7. Er ikke det der Klaus "Odin Jensenius" Sonstad?

  SvarSlett