torsdag 10. mars 2011

Begrensede Bergensere


Vi hadde egentlig tenkt å bruke tiden etter Kvinnedagens sultestreik til å samle krefter til en ny helg preget av søvnløshet og fyllmat (ikke fyllemat) som agurk og isbiter, men av og til dukker det opp ytringer som vekker selv den mest avmagrede anorektiker fra slankesøvnen.

Vi har vanligvis ikke problemer med vestlendinger, men når to av artens individer i løpet av få timer presterer å presse pinlige og profetiske poenger inn i stadig mer pinlige og patetiske partiprogram, er det åpenbart at noe gikk galt et sted i selekteringsprosessen.

Først ut var Anne-Grete Strøm-Erichsen og hennes mørke krefter i Satans Legemiddelverk, som går fra legemiddelverk til legemiddelmådighet når de i VG i dag advarer mot farlige slankemidler. Omtrent samtidig slår Erna Solberg den definitive spikeren i kisten til Høyres fremtid ved å presse frem en støtte til det som kan være vår tids største overgrep mot nordmenns privatliv og mot rettsvesenet generelt.

Fra et fylogenetisk ståsted ser det egentlig ut til at Strøm-Erichsen og hennes artsfrende Solberg ikke begge er fra Bergen, men der tar visst forskningen feil. Dialekten og handlingsmønsteret avslører det hele, og med ett ser de to bergenserne plutselig svært like ut. Vi ler hånlig av de totalitære kineserne som vil bruke overvåkning av mobiltelefoner til å se på befolkningsmobiliteten i egen hovedstad, samtidig som tidenes tynneste (på en ikke-positiv måte) direktiv presses gjennom her i nord.

Fra et t&t-ståsted er dette faktisk nesten like opprørende som moteshowet til Moods of Norway under ski-VM. Det sier en del.

Siden vi normalt frekventerer ALLE kjente hotspots i Oslo øst, vil vi nok bli enda bedre kjent med politiets lett overvektige kontorspanere.

4 kommentarer:

 1. Hahahaha, Bergensere er idioter! Men hva er galt med Moods??? Skikkelig fett jo!

  SvarSlett
 2. hahahahah, Oslo folk er idioter

  SvarSlett
 3. hahahaha ,Trøndere er idioter

  SvarSlett
 4. hahahahaha (legg inn by her )er idioter

  SvarSlett