tirsdag 29. mars 2011

Fashion sneak peek: Hobo heaven

Moten speiler samfunnet, og i kjølvannet av finanskrisen ble motebildet følgelig preget av trangere kår, mindre glam, og back to basics. Catwalkene fyltes opp av grått og brunt, enkel tweed og selv modellene virket mer utmagret enn tidligere (les: positivt!). Blant highstreet-merkene som ledet an var de britiske protagonistene i All Saints Spitalfields (dette var før de solgte creden til høystbydende og opprettet en 800 kvm sjappe i Notting Hill).


Nå - først to år etter - har endelig uteliggerstilen fått narkisbein å gå på. Denne høsten meldes det om at samtlige av de store husene går hobo heaven. Det er nå blitt schpaa (vi mener uttrykket schpaa bobler for tida - egen sak kommer) å både se ut - og oppføre seg - som en uteligger.

Det store spørsmålet er selvsagt: Hvordan stiller T&T seg til trenden?
Vel, for oss er dette old news. Been there, bought the T-Pain, liksom. Hvem husker ikke Trendys kollaps på Karl Johan forrige uke? De observante vil se at han var korrekt antrukket i en skitten pelsdenimjakke, hullete dotømmerstøvler og fingervanter han hadde rappa fra en rumensk trebarnsfar i Brugata. Fyren var jo så stakkarslig der han lå at forbipasserende trodde han var fra Grünerløkka . T&T er som VG, vet dere.

Alltid foran.


1 kommentar: