lørdag 19. mars 2011

Kiss my asfalt

Ryktene er sanne. Tynn måtte tilbringe natta under observasjon på legevakta, etter å ha gått i dørken i Oslo-gatene onsdag formiddag. Besvimelsen ble mottatt med spontan applaus i T&T-redaksjonen, og for en kort stund ble Tynns personstatus hevet fra nivå 3, Tynn trendianer, til en historisk toppnotering på nivå 4, Anorektisk pionér.  

Det var før åstedet for kollapsen ble kjent. Tynn ble nemlig plukket opp av ambulansen posisjonert nøyktig midt imellom Friday's og Hard Rock Cafe på Karl Johans gate. Jubelen i redaksjonen snudde raskt til sinne. Trendy la på seg 2 kilo etter å ha trøstespist kokosboller. T2 og T3 begynte plutselig å slåss, uten å vite hvorfor. Vitner utenfor redaksjonslokalene har fortalt at de hørte desperate skrik som "Han har ødelagt livet mitt!".

Tynn er nå suspendert fra all redaksjonell aktivitet på ubestemt tid i påvente av en redegjørelse. Han har ikke vært i kontakt med redaksjonen siden. Det kalles inn til krisemøte lørdag kl. 14 på Youngstorget.

Bildet over viser Tynns opphold på legevakten. Som man kan se mottok han naturligvis hverken blomster, SMS eller telefoner fra de øvrige i redaksjonen.

1 kommentar:

  1. Åstedet for kollapsen er nå offentliggjort, men ÅRSAKEN til kollapsen er elegant utelatt. Leserne er nysgjerrige av natur: tilfredsstill oss!

    SvarSlett