fredag 30. mars 2012

Dagbladet Fredag

Fredag har dævva. Vi ble invitert til "gravøl" på Blå, men gidder ikke å gå. Vil vi savne Fredag, egobilaget som primært har bidratt med å vise frem bilder av tjueåringene som jobber der?

På en måte, ja. "Hvorfor", spør du. Har all Ritalin gjort T&T&T&T svake? Mulig.

Slik ser vi det: Fredag har lenge fungert som en blandings mellom en ferist og en gjeterhund på dvaske bønder, og nerdene som fikk seg "en ny vår" når de begynte på humanistiske fag på Blindern etter å ha vært de dølleste i klassen i 18 år.

Fredag pekte ut hvor tjukke fake-rockers uten sosioøkonomisk tilhørighet i de riktige gruppene burde gå for å møte andre likesinnede. Fredag hjalp Fam Irvoll med å vise frem hennes unike desingferdigheter, ga Samsaya mest spalteplass av alle - og er nok de som har slikket Rønningen mest opp langs ryggen gjennom tidene.

Fredag lurte tonnevis av svake folk inn på rockabillykjøret. De lurte jenter til å tro at de "var fine som de er" (så lenge du har converse og dongerishortser med en rutete skjorte og en stråhatt). Fredag føkket opp Internasjonalen, Illegal Burger (yuck) og Jæger. Fredag føkket opp Berlin. Fredag sørplet all cred ut av alt de kunne komme over.

For oss var Fredag the føkkmachine, men også feristen som holdt folk borte fra de stedene som faktisk var kule. De gjetet tjukkasene ut for å ødelegge alt som var i sin vei, men var i hvert fall advart på forhånd.

På siste redasjonsmøte prøvde vi virkelig å huske EN ENESTE artikkel fra Dagbladet Fredag. Resultatet var null. Det vi dog klarte å bli enige om var at det HELT SIKKERT har vært et bilde av Live Nelvik (eller tilsvarende) i korte jeansshortser, med fargede wayfarers, i converse, med hårbånd og et plastglass i hånden I HVER ENESTE JÆVLA UTGAVE.

Lykke til i jobbsøknaden. D2 trenger alltid nye folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar